MENU

by • March 10, 2011 • BloggedComments (0)2053

WordPressutveckling

BeneteauMitt senaste wordpressprojekt har så sakteliga rullat igång. De som känner mig vet att jag inte tar på mig så mycket sånt här om det inte innefattar att någon annan driftar det – eller de går via jobbet med alla de kostnaderna. Varför? Har ingen lust att ha livstids garanti på saker – vilket det ofta blir när man gör saker åt vänner. Oh… inte lite grinig idag va? Det är inte poängen jag försöker göra, men tyvärr har ett gäng andra ‘vänner’ tidigare nyttjat mina tjänster och utnyttjat den möjligheten till sin spets och det gör mig lite tveksam till att ta ‘kompis’-jobb.

Rent professionellt så håller jag på med två till, varav en – bortsett från extremt träiga texter – är mer eller mindre klar (mindre klar är mer in my humble opinion) och det är 24h Technologies. Den andra är företaget där jag arbetar nu – IPMovers – och som vanligt så är det ens eget som får lida mest. “Skomakarns barn…” Försöker pådyvla ‘el jefe’ lite tryck genom att köra en countdown. Vi får se om det hjälper =)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *